19/03/2021 19/03/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθεριου Ξάνθης, τελέστηκε η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, την Παρασκευή 19 Μαρτίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξανθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεημονος . Ο Σεβασμιωτατος αφού έψαλλε τους Χαιρετισμούς ενώπιον της εικόνας της Παναγίας μίλησε θεολογικά και έκανε μια αναφορά στο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου . Τον Ποιμενάρχη...
19 Μαρτίου, 2021 - 22:38
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 23:14

“Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε” στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
“Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε” στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθεριου Ξάνθης, τελέστηκε η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, την Παρασκευή 19 Μαρτίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξανθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεημονος .

Ο Σεβασμιωτατος αφού έψαλλε τους Χαιρετισμούς ενώπιον της εικόνας της Παναγίας μίλησε θεολογικά και έκανε μια αναφορά στο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου .

Τον Ποιμενάρχη πλαισίωσαν οι ιερεις του ναού, ο προισταμενος αρχιμ Ανθιμος Κωσταρακης, ο πρεσβύτερος Γεώργιος Τσερπιδης και ο ιερό διάκονος Νεκταριος.

Τέλος, ευχήθηκε Καλή Σαρακοστή και καλό πνευματικό αγώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων