03/07/2021 03/07/2021 Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου της τοπικής Εκκλησίας π. Δημητρίου Ναλμπάντη. Φωτογραφίες και ρεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, απευθυνόμενος πατρικά προς...
03 Ιουλίου, 2021 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2021 - 17:30

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Μητρόπολη Ξάνθης

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου της τοπικής Εκκλησίας π. Δημητρίου Ναλμπάντη.

  • Φωτογραφίες και ρεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, απευθυνόμενος πατρικά προς τον π. Δημήτριο, επεσήμανε την έμπρακτη αγάπη που καλείται να έχει ο κάθε πρεσβύτερος προς τον σύγχρονο πονεμένο άνθρωπο και τον κάλεσε να εναποθέτει όλες τις δυσκολίες, που τυχόν θα συναντήσει, στον Σωτήρα Χριστό, έτσι ώστε Εκείνος να τον ενδυναμώνει στην ιερατική του πορεία.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος απένειμε στον π. Δημήτριο το οφίκιο του Αρχιμανδρίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων