21/12/2019 21/12/2019 Το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», το οποίο η Alpha Bank ξεκίνησε από το 2012, με σκοπό τη δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας, πραγματοποιήθηκε σχετική δράση στην πόλη της Ξάνθης. Ο Διευθυντής του καταστήματος Alpha τράπεζας Ξάνθης κος Βάϊος Δονογλίδης, με τη...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 17:07

«ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» από την Alpha Bank στην Ι.Μ. Ξάνθης

Διαδώστε:
«ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» από την Alpha Bank στην Ι.Μ. Ξάνθης

Το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», το οποίο η Alpha Bank ξεκίνησε από το 2012, με σκοπό τη δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας, πραγματοποιήθηκε σχετική δράση στην πόλη της Ξάνθης.

Ο Διευθυντής του καταστήματος Alpha τράπεζας Ξάνθης κος Βάϊος Δονογλίδης, με τη συμπαράσταση των   υπαλλήλων του καταστήματος κ. Αριστείδη Φελεκίδη και  κα Τατιάνας  Κατσάνη, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεώς Ξάνθης και παρέδωσαν διακόσια (200) καρότσια με τρόφιμα, τα οποία  διανεμήθηκαν σε άτομα που έχουν ανάγκη εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τον Διεθυντή της Alpha Bank, υποδέχθηκε εκ μέρος του απουσιάζοντος στο Άγιον Όρος οικείου Ποιμενάρχου ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, που εξέφρασε τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Συρόπουλος, ο οποίος μερίμνησε για την παραλαβή της βοήθειας.

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους δωρητές και εύχεται η πρωτοβουλία τους να βρει μιμητές τόσο τοπικώς όσο και πανελληνίως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων