15/01/2021 15/01/2021 Πραγματοποιήθηκε και φέτος η χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων από το Κληροδότημα ”Θεόδωρος Ζαλάχας” της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου σε αριστούχους μαθητές του Νομού Ξάνθης, οι οποίοι εισήχθησαν το έτος 2020 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων συνεχάρη τους μαθητές, ευχήθηκε πρόοδο στον καλό αγώνα της γνώσης στη...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 12:16

Χορήγηση Χρηματικών Βοηθημάτων σε φοιτητές

Διαδώστε:
Χορήγηση Χρηματικών Βοηθημάτων σε φοιτητές

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων από το Κληροδότημα ”Θεόδωρος Ζαλάχας” της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου σε αριστούχους μαθητές του Νομού Ξάνθης, οι οποίοι εισήχθησαν το έτος 2020 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων συνεχάρη τους μαθητές, ευχήθηκε πρόοδο στον καλό αγώνα της γνώσης στη νέα αυτή σημαντική περίοδο της ζωής τους αλλά και σύντομη απαλλαγή από την πανδημία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων