30/06/2023 30/06/2023 Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στις 7 η ώρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια του ιερού ναού των Αγίων 12 Αποστόλων Ξάνθης η υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων της Μητρόπολης Τρίκκης.  Τα Ιερά Λείψανα υποδέχθηκε ο πρωτοσύγκελος της ιεράς μητρόπολης Ξάνθης Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Γκουτζίνης...
30 Ιουνίου, 2023 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2023 - 8:21

Υποδοχή Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Ξάνθης

Διαδώστε:
Υποδοχή Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Ξάνθης

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στις 7 η ώρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια του ιερού ναού των Αγίων 12 Αποστόλων Ξάνθης η υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων της Μητρόπολης Τρίκκης.

Τα Ιερά Λείψανα υποδέχθηκε ο πρωτοσύγκελος της ιεράς μητρόπολης Ξάνθης Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Γκουτζίνης ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα όποιος απουσίαζε στην πόλη της Βέροιας.

Τα ιερά λείψανα συνοδεύουν ο πατέρας Γεώργιος και ο πατέρας Νικόδημος.

Σήμερα, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, θα τελεστεί όρθρος και πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος.

Τα ιερά λείψανα θα παραμείνουνε στον Ιερό Ναό μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου τα οποία θα αναχωρήσουν μετά από την κυριακάτικη θεία λειτουργία.

Πηγή: Μαίρη Δαληκριάδου/xanthinews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων