05/04/2022 05/04/2022 Tην τιμητική επίσκεψη των Υποψηφίων Ακολούθων της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών δέχθηκε σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν η Πρέσβειρα Νίκη Καμπά, Διευθύντρια σπουδών της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πληρεξούσια Υπουργός Β΄, η οποία συνοδευόταν από τον Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων,...
05 Απριλίου, 2022 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2022 - 14:05

Υποψήφιοι Διπλωμάτες στον Μητροπολίτη Ξάνθης

Διαδώστε:
Υποψήφιοι Διπλωμάτες στον Μητροπολίτη Ξάνθης

Tην τιμητική επίσκεψη των Υποψηφίων Ακολούθων της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών δέχθηκε σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν η Πρέσβειρα Νίκη Καμπά, Διευθύντρια σπουδών της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πληρεξούσια Υπουργός Β΄, η οποία συνοδευόταν από τον Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων, Αθανάσιο Παπαμάργαρη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κα Καμπά, τον κ. Παπαμάργαρη και τα μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας για την επίσκεψη τους στη Θράκη και την πόλη της Ξάνθης, αναφέρθηκε συνοπτικά στο επιτελούμενο ποιμαντικό και κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως και εξήρε τη σημασία της συνδιαλλαγής για την επίλυση των πάσης μορφής κρίσεων μέσω της διπλωματικής οδού, όπως και την ανάγκη για την απαρέγκλιτη τήρηση των αρχών και κανόνων του διεθνούς δικαίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων