20/12/2018 20/12/2018 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως Ιερατική Σύναξη, κατά την οποία οι Εφημέριοι της Ιεράς Μητροπόλεώς Πέτρας και Χερρονήσου ενημερώθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο και τον Αιδεσ. Πρωτοπρ. Γεώργιο Μηλάκη, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης σχετικώς με τις τελευταίες εξελίξεις επί...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:24

Επίκαιρα θέματα συζήτησαν στην Ι.Μ. Πέτρας

Διαδώστε:
Επίκαιρα θέματα συζήτησαν στην Ι.Μ. Πέτρας

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως Ιερατική Σύναξη, κατά την οποία οι Εφημέριοι της Ιεράς Μητροπόλεώς Πέτρας και Χερρονήσου ενημερώθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο και τον Αιδεσ. Πρωτοπρ. Γεώργιο Μηλάκη, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης σχετικώς με τις τελευταίες εξελίξεις επί του διαλόγου Εκκλησίας Κρήτης – Πολιτείας, που αφορούν στο θεσμό της οικογενείας, την μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου και την εκκλησιαστική περιουσία.

Οι κληρικοί μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο, είχαν την δυνατότητα να διατυπώσουν τα ερωτήματά τους και να ανταλλάξουν απόψεις για τα φλέγοντα αυτά ζητήματα, στο πλαίσιο της επερχόμενης Συνταγματικής Αναθεώρησης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων