03/01/2019 03/01/2019 Σύσσωμος ο Ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεώς Πέτρας και Χερρονήσου συμμετείχε στην επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Αγίου Νικολάου, επί τη ελεύσει του νέου έτους. Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς , μοίρασε δώρα...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 21:56

Την Αγιοβασιλόπιτα των ιερέων ευλόγησε ο Μητρ. Πέτρας

Διαδώστε:
Την Αγιοβασιλόπιτα των ιερέων ευλόγησε ο Μητρ. Πέτρας

Σύσσωμος ο Ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεώς Πέτρας και Χερρονήσου συμμετείχε στην επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Αγίου Νικολάου, επί τη ελεύσει του νέου έτους.

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς , μοίρασε δώρα ως ευλογία στα παιδιά και ευχήθηκε ολοψύχως σε όλους τους κληρικούς και τις οικογένειές των μια ευλογημένη, υγιεινή και ειρηνική νέα χρονιά και όλοι να είμαστε πάντοτε χαρούμενοι και αναγεννημένοι εν Χριστώ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων