04/11/2021 04/11/2021 Παρουσία του Σεβασμ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως το εσπέρας της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως. Η κ. Μαρία Ρουσοχατζάκη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Επικοινωνίας, ομίλησε με θέμα την Εφηβεία,...
04 Νοεμβρίου, 2021 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 11:58

2η συνάντηση Σχολής Γονέων στη Μητρόπολη Πέτρας

Διαδώστε:
2η συνάντηση Σχολής Γονέων στη Μητρόπολη Πέτρας

Παρουσία του Σεβασμ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως το εσπέρας της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

Η κ. Μαρία Ρουσοχατζάκη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Επικοινωνίας, ομίλησε με θέμα την Εφηβεία, μια περίοδο μεγάλων ψυχοσωματικών αλλαγών στο δρόμο προς την ενηλικίωση και αναφέρθηκε στο ρόλο της οικογένειας και του κοινωνικού περίγυρου στην αντιμετώπιση των ανασφαλειών και των υπολοίπων δυσκολιών της ευάλωτης εφηβικής ψυχής.

Ολόκληρη την ομιλία μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων