02/12/2020 02/12/2020 Χθες, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χεροννήσου κ. Γεράσιμος χοροστάτησε στην Ιερά Αγρυπνία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου εντός του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, επί τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία. Προ της απολύσεως τελέσθηκε δέηση...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 13:50

Αγρυπνία για τον Όσιο Πορφύριο

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τον Όσιο Πορφύριο

Χθες, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χεροννήσου κ. Γεράσιμος χοροστάτησε στην Ιερά Αγρυπνία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου εντός του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, επί τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε δέηση προς τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν υπέρ υγείας πάντων των δοκιμαζομένων εκ της λοιμώδους ασθενείας, των ιατρών, των νοσηλευτών και πάντων των διακονούντων την Υγείαν, υπέρ αναρρώσεως των ασθενούντων και υπέρ του ρυσθήναι ημάς από πάσης θλίψεως, βασάνου και ταλαιπωρίας εκ παντοίας λοιμικής απειλής.

Η Ιερά Αγρυπνία ολοκληρώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου (περί την 12.30 π.μ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων