17/05/2020 17/05/2020 Την αναβολή των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής που είχε ανακοινώσει ότι προγραμματίσει από τη Δευτέρα η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.  Δείτε αναλυτικά:  Σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξεδόθη την Παρασκευή 15 Μαΐου, αναβάλλεται η πραγματοποίηση των μαθημάτων που επρόκειτο να ξεκινήσουν από την Δευτέρα...
17 Μαΐου, 2020 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2020 - 20:41

Αναβολή Μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Ι.Μ. Πέτρας

Διαδώστε:
Αναβολή Μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Ι.Μ. Πέτρας

Την αναβολή των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής που είχε ανακοινώσει ότι προγραμματίσει από τη Δευτέρα η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της. 

Δείτε αναλυτικά: 

Σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξεδόθη την Παρασκευή 15 Μαΐου, αναβάλλεται η πραγματοποίηση των μαθημάτων που επρόκειτο να ξεκινήσουν από την Δευτέρα 18 Μαΐου στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας μέχρι νεωτέρας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και σε συνεννόηση με τους διδασκάλους της Σχολής.

Τα μαθήματα στην Σχολή Αγιογραφίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά από την Δευτέρα 25 Μαΐου, όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων