21/03/2019 21/03/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος επέδωσε στους απόφοιτους σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τα Διπλώματα, τα Πτυχία και τα Αποφοιτήρια για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας του Β’ Κατανυκτικού Εσπερινού. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του στον Άρχοντα και τους καθηγητές της Σχολής για το έργο που...
21 Μαρτίου, 2019 - 14:58

Διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής επέδωσε ο Μητρ. Πέτρας

Διαδώστε:
Διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής επέδωσε ο Μητρ. Πέτρας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος επέδωσε στους απόφοιτους σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τα Διπλώματα, τα Πτυχία και τα Αποφοιτήρια για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας του Β’ Κατανυκτικού Εσπερινού. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του στον Άρχοντα και τους καθηγητές της Σχολής για το έργο που επιτελούν και την ικανοποίησή του για την πρόοδο των σπουδαστών. Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Μουσικολογιώτατος Άρχων Υμνωδός της Μ.τ.Χ.Ε. και Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, κ. Αντώνιος Πλαΐτης. Μπορείτε να διαβάσετε τα λεγόμενά του, πατώντας εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων