06/10/2022 06/10/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου επιθυμώντας να στηρίξει το ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνα το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολής του. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 18 Οκτωβρίου, στις 19.00, στο κινηματοθέατρο REX, στον Άγιο...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 15:33

Εκδήλωση για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας στον Άγιο Νικόλαο

Διαδώστε:
Εκδήλωση για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας στον Άγιο Νικόλαο

Η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου επιθυμώντας να στηρίξει το ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνα το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολής του. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 18 Οκτωβρίου, στις 19.00, στο κινηματοθέατρο REX, στον Άγιο Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται κουπόνια για την ενίσχυση της ιεραποστολικής δράσης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας και θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας διαποιμαίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τον Σεβασμιώτατο κ. Μύρωνα, κρητικό στην καταγωγή.

Ο Σεβασμιώτατος με τα πλούσια θεολογικά και επιστημονικά χαρίσματα που διαθέτει, έχοντας ως συμπαραστάτες του εκλεκτούς συνεργάτες, διδάσκει ως καλός και αγαθός ποιμήν το Ιερό Ευαγγέλιο στη μακρινή Ωκεανία και θεραπεύει πνευματικά και σωματικά όχι μόνο τους ομογενείς Έλληνες αλλά και τους ιθαγενείς κατοίκους της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων