13/03/2024 13/03/2024 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως Λασιθίου θα τελεστεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, στις 5:30 μ.μ. ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου. Θα παραστεί και θα μιλήσει ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Παπανικολάου, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν, ιατρός και ιεραπόστολος, με θέμα: «Όσιος Εφραίμ ο Σύρος:...
13 Μαρτίου, 2024 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2024 - 21:25

Εσπερινός της Συγχωρήσεως και ομιλία π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στη Νεάπολη Λασιθίου

Διαδώστε:
Εσπερινός της Συγχωρήσεως και ομιλία π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στη Νεάπολη Λασιθίου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως Λασιθίου θα τελεστεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, στις 5:30 μ.μ. ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου.

Θα παραστεί και θα μιλήσει ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Παπανικολάου, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν, ιατρός και ιεραπόστολος, με θέμα: «Όσιος Εφραίμ ο Σύρος: Κύριε και Δέσποτα της ζωή μου…».

(Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων