01/02/2024 01/02/2024 Το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την επάξια επανεκλογή του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λασθίου, τόνισε δε ότι η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Λασιθίου και Ιεράς Μητροπόλεως είναι σημαντική...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 11:01

Εθιμοτυπική Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Ανδρουλάκη

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Ιωάννη Ανδρουλάκη

Το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την επάξια επανεκλογή του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λασθίου, τόνισε δε ότι η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Λασιθίου και Ιεράς Μητροπόλεως είναι σημαντική γιατί προάγει το κοινωνικό έργο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και την εξέλιξη των έργων της Ιεράς Μητροπόλεως που εντάσσονται σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων