26/02/2023 26/02/2023 Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Μιχαήλ Τσιριλάκης επισκέφτηκε, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής ζήτησε την ευλογία του Ποιμενάρχη για το νέο του ξεκίνημα και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Αστυνομίας στο έργο της τοπικής Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη εγκαρδίως τον κ. Τσιριλάκη για την...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2023 - 12:06

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στον Μητροπολίτη Πέτρας

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στον Μητροπολίτη Πέτρας

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Μιχαήλ Τσιριλάκης επισκέφτηκε, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής ζήτησε την ευλογία του Ποιμενάρχη για το νέο του ξεκίνημα και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Αστυνομίας στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη εγκαρδίως τον κ. Τσιριλάκη για την επάξια προαγωγή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα ευθυνοφόρα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων