30/01/2020 30/01/2020 Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος τέλεσε τον Αγιασμό, ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου για την έναρξη του νέου έτους. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 21:25

Ευημερία για τους δημότες ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Πέτρας

Διαδώστε:
Ευημερία για τους δημότες ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Πέτρας

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος τέλεσε τον Αγιασμό, ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου για την έναρξη του νέου έτους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου μια καρποφόρα και δημιουργική νέα χρονιά και δημοτική περίοδο, αλλά και πρόοδο και ευημερία για τους δημότες. Τους προέτρεψε δε να μιμηθούν το παράδειγμα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Πατέρων και Διδασκάλων της Παιδείας και του Έθνους μας, οι οποίοι παρά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητός τους επέλεξαν από αληθινή αγάπη προς τον συνάνθρωπο να συνεργαστούν για να εμφυσήσουν στο λαό το μήνυμα του Ευαγγελίου και του Λόγου του Θεού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων