05/05/2020 05/05/2020 Την Τρίτη 5 Μαΐου, Εορτή της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό Ενορίας Αγίου Γεωργίου – Αγίου Αντωνίου, πόλεως Αγίου Νικολάου Κρήτης ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να γεμίσει η ψυχή και η καρδιά όλων από την ειρήνη του...
05 Μαΐου, 2020 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2020 - 14:30

Η Εορτή της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στην Ι.Μ. Πέτρας

Διαδώστε:
Η Εορτή της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στην Ι.Μ. Πέτρας

Την Τρίτη 5 Μαΐου, Εορτή της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό Ενορίας Αγίου Γεωργίου – Αγίου Αντωνίου, πόλεως Αγίου Νικολάου Κρήτης ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να γεμίσει η ψυχή και η καρδιά όλων από την ειρήνη του Θεού για να είμαστε πάντοτε χαρούμενοι και πλήρεις ευφροσύνης και προγεύσεως της Βασιλείας των Ουρανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων