25/08/2021 25/08/2021 Την Τρίτη 24 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ευτυχούς, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Caldera, στην Ανάληψη Χερσονήσου. Στο κήρυγμα του Θείου Λόγου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην βιωτή και το θαυματουργικό έργο του Αγίου ιερομάρτυρος Ευτυχούς, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος έζησε κατά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες και υπήρξε...
25 Αυγούστου, 2021 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 9:54

Ι.Μ. Πέτρας: Η Εορτή του Αγίου ιερομάρτυρος Ευτυχούς

Διαδώστε:
Ι.Μ. Πέτρας: Η Εορτή του Αγίου ιερομάρτυρος Ευτυχούς

Την Τρίτη 24 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ευτυχούς, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Caldera, στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Στο κήρυγμα του Θείου Λόγου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην βιωτή και το θαυματουργικό έργο του Αγίου ιερομάρτυρος Ευτυχούς, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος έζησε κατά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες και υπήρξε μαθητής των μεγάλων Αποστόλων Ιωάννου του Θεολόγου και Παύλου.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του Ευτυχίου Κρομμυδάκη, κτήτορος του Ιερού Ναού.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων