29/12/2021 29/12/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου προσκαλεί τους πιστούς στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, στις 6.00 μ.μ., στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, από την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου. Η Χορωδία της Σχολής, υπό τη διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου Άρχοντα...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2021 - 12:51

Ι.Μ. Πέτρας: Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Ι.Μ. Πέτρας: Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου προσκαλεί τους πιστούς στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, στις 6.00 μ.μ., στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, από την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου.

Η Χορωδία της Σχολής, υπό τη διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου Άρχοντα Υμνωδού της Μ.τ.Χ.Ε. και Διευθυντού της Σχολής κ. Αντωνίου Πλαίτη, θα ψάλλει κάλαντα του Αγίου Δωδεκαημέρου. Τα κάλαντα θα προλογίσει η Πρεσβυτέρα κ. Μαρίνα Φραγκούλη – Πατεράκη.

Στο τέλος της Εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Διπλωμάτων και των Πτυχίων της Σχολής, περιόδου 2020-2021.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων