03/04/2024 03/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου παρουσιάζει το χρονικό της δραστηριότητας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γερασίμου κατά τη Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση της έχει ως εξής: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κουφής Πέτρας, το πρωί της...
03 Απριλίου, 2024 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 21:21

Η Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου

Διαδώστε:
Η Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου

Η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου παρουσιάζει το χρονικό της δραστηριότητας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γερασίμου κατά τη Β’ Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής το οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση της έχει ως εξής:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Κουφής Πέτρας, το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου και το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Φουρνής.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαρτίου χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και της Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγιών Κωνσταντίνου και Ελένης Ελούντας.

Το πρωί της Κυριακής Β’ Νηστειών 31 Μαρτίου, κατά την οποία εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χαρακίτη Κριτσάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων