11/01/2022 11/01/2022 Με κατάνυξη και κατά την δέουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε η Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου νεομάρτυρος Νικηφόρου του εκ Κριτσάς Μεραμβέλλου. Οι Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσουκ. Γερασίμου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε οι πρεσβείες του Αγίου...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 11:02

Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου νεομάρτυρος Νικηφόρου του εκ Κριτσάς

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου νεομάρτυρος Νικηφόρου του εκ Κριτσάς

Με κατάνυξη και κατά την δέουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε η Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου νεομάρτυρος Νικηφόρου του εκ Κριτσάς Μεραμβέλλου. Οι Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσουκ. Γερασίμου.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε οι πρεσβείες του Αγίου Νικηφόρου του καταγομένου εκ της κωμοπόλεως ταύτης, να μας συνοδεύουν πάντοτε στη ζωή μας, ώστε να είμαστε έμπλεοι της χάριτος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Η Ιερά Αγρυπνία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 11 Ιανουαρίου (περί την 12.30 π.μ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων