02/04/2020 02/04/2020 Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως την Παρασκευή 3 Απριλίου. Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, η Ιερά Αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να την ακούσουν  στη ραδιοφωνική συχνότητα 90,1 fm και διαδικτυακά στο...
02 Απριλίου, 2020 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 12:09

Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου στη Νεάπολη Λασιθίου

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου στη Νεάπολη Λασιθίου

Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, η Ιερά Αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να την ακούσουν  στη ραδιοφωνική συχνότητα 90,1 fm και διαδικτυακά στο http://in.icss.com.gr:8000/stream_003.

“Σας γνωρίζουμε ότι το εσπέρας της Παρασκευής 3 Απριλίου, στις 7.30 μμ θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, η ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου. Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου θα ψαλλούν με την ακολουθία του Όρθρου. Θα ακολουθήσει η θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου. Η Αγρυπνία θα μεταδοθεί ζωντανά, στη ραδιοφωνική συχνότητα 90,1 fm και διαδικτυακά στο http://in.icss.com.gr:8000/stream_003 . Συντονιστείτε στις ως άνω διευθύνσεις για να παρακαλέσουμε από κοινού, κλήρος και λαός, την Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας, τη Μεγάλη μας Παναγία, να εξαλείψει την πανδημία που ταλαιπωρεί την οικουμένη” αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων