09/09/2022 09/09/2022 Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη και του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, για την στήριξη του εκκλησιαστικού γηροκομείου «Παναγία η Γερόντισσα» στο Τζερμιάδο. Ο Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη για την ουσιαστική συμβολή και έμπρακτη στήριξη στο εκκλησιαστικό γηροκομείο όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:00

Λασίθι: Μνημόνιο συνεργασίας για τη στήριξη του εκκλησιαστικού γηροκομείου «Παναγία η Γερόντισσα» στο Τζερμιάδο του Οροπεδίου

Διαδώστε:
Λασίθι: Μνημόνιο συνεργασίας για τη στήριξη του εκκλησιαστικού γηροκομείου «Παναγία η Γερόντισσα» στο Τζερμιάδο του Οροπεδίου

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη και του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, για την στήριξη του εκκλησιαστικού γηροκομείου «Παναγία η Γερόντισσα» στο Τζερμιάδο.

Ο Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη για την ουσιαστική συμβολή και έμπρακτη στήριξη στο εκκλησιαστικό γηροκομείο όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα για τις εργασίες που εκτελούνται ήδη στο ίδρυμα και για το προσωπικό που διαθέτει ο δήμος τα τελευταία χρόνια.

«Με τον κ. δήμαρχο, τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια, έχουμε μία εξαίρετη συνεργασία προς όφελος των φιλοξενουμένων του γηροκομείου και ευρύτερα της κοινωνίας του Λασιθίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτη Γεράσιμος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Το εκκλησιαστικό γηροκομείο «Παναγία η Γερρόντισσα» στο Τζερμιάδο φιλοξενεί τους Λασιθιώτες συμπολίτες μας της 3ης ηλικίας και είμαστε εδώ και το στηρίζουμε έμπρακτα με όλες μας τις δυνάμεις.

Το μνημόνιο συνεργασίας επισφραγίζει αυτή ακριβώς την βούλησή μας να συνεχίζει να λειτουργεί και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου. Οι εργασίες αποκατάστασης είναι ήδη σε εξέλιξη από τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο δήμος διαθέτει προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για την λειτουργία του γηροκομείου από την αρχή της πανδημίας.

Με την υπογραφή του μνημονίου θα προσληφθεί άμεσα και ιατρός με δαπάνες του δήμου. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο για τον διαρκή αγώνα που δίδει καθημερινά ώστε το γηροκομείο μας να λειτουργεί απρόσκοπτα, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους δυσκολία που προκύπτει.

Ήμασταν και θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο προνοιακό αυτό έργο της Εκκλησίας προσφέροντας με συμψυχισμό και ενότητα τις υπηρεσίες μας σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη προστασίας και αγάπης».

Πηγή φωτό: cretalive

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων