18/08/2019 18/08/2019 Την τιμητική της είχε για άλλη μια χρονιά η Νεάπολη, με την συμμετοχή πολλών Αρχιερέων και πλήθους προσκυνητών στην Πανήγυρη τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας, επί τη μεγάλη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως και της εις τους Ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Την πανήγυρη τίμησε με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, ο...
18 Αυγούστου, 2019 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 15:15

Μητρ. Πέτρας: “Η Παναγία να σας δίνει δύναμη στα υψηλά σας καθήκοντα”

Διαδώστε:
Μητρ. Πέτρας: “Η Παναγία να σας δίνει δύναμη στα υψηλά σας καθήκοντα”

Την τιμητική της είχε για άλλη μια χρονιά η Νεάπολη, με την συμμετοχή πολλών Αρχιερέων και πλήθους προσκυνητών στην Πανήγυρη τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας, επί τη μεγάλη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως και της εις τους Ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την πανήγυρη τίμησε με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, ο Λασιθιώτης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, στον οποίο ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος δώρισε μια Εικόνα της Θεομήτορος, ευχόμενος η Παναγία να του δίδει δύναμη στα νέα του υψηλά καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων