14/01/2022 14/01/2022 Την Αστυνομική Διεύθυνση Νομού Λασιθίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022, όπου τέλεσε τον αγιασμό των υδάτων και όρκισε τους νέους Ειδικούς Φρουρούς του Σώματος, τους κ. Γεώργιο Φραγκιαδάκη εξ Αγίου Νικολάου, Δημήτριο Καλαϊτζάκη εξ Ιεράπετρας και Νικόλαο Βιδάλη εκ Νεαπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 15:05

Νέους Ειδικούς Φρουρούς όρκισε ο Μητροπολίτης Πέτρας

Διαδώστε:
Νέους Ειδικούς Φρουρούς όρκισε ο Μητροπολίτης Πέτρας

Την Αστυνομική Διεύθυνση Νομού Λασιθίου επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022, όπου τέλεσε τον αγιασμό των υδάτων και όρκισε τους νέους Ειδικούς Φρουρούς του Σώματος, τους κ. Γεώργιο Φραγκιαδάκη εξ Αγίου Νικολάου, Δημήτριο Καλαϊτζάκη εξ Ιεράπετρας και Νικόλαο Βιδάλη εκ Νεαπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Εμμανουήλ Καζαμία, στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Σταύρο Σπανουδάκη και τους αξιωματικούς της Υπηρεσίας ένα καλό και δημιουργικό νέο έτος. Παράλληλα προέτρεψε τους νεοεισαχθέντες αστυνομικούς να είναι πιστοί στο καθήκον τους και να εξασκούν το λειτούργημά τους με αυταπάρνηση και ευσυνειδησία.

Ο κ. Αστυνομικός Διευθυντής υπεδέχθη τον Σεβασμιώτατο με εγκάρδιους λόγους και τόνισε πόσο πολύτιμη είναι η συνεργασία μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και της Αστυνομίας, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μέσα από την πολυετή εμπειρία του συμβουλές στους νέους Αστυνομικούς.

Τον λόγο έλαβε ο κ. Υποδιευθυντής, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη συμπαράστασή του στο έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.

Στο πέρας της τελετής, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Νομού Λασιθίου κ. Κωνσταντίνος Φραγκάκης επέδωσε στον Σεβασμιώτατο το ημερολόγιο της Ενώσεως για το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων