07/07/2023 07/07/2023 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο προκειμένου να υποβάλλει τα σέβη του και να εκζητήσει την ευχή του. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται ως εξής: Πρόεδρος, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος, ο Διάκονος Κωνσταντίνος Λαδομένος, Γραμματέας, ο Πρωτ. Δημήτριος Λαπιδάκης, Ταμίας, ο...
07 Ιουλίου, 2023 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2023 - 16:40

Ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου στον Μητροπολίτη Γεράσιμο

Διαδώστε:
Ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου στον Μητροπολίτη Γεράσιμο

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο προκειμένου να υποβάλλει τα σέβη του και να εκζητήσει την ευχή του.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται ως εξής: Πρόεδρος, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος, ο Διάκονος Κωνσταντίνος Λαδομένος, Γραμματέας, ο Πρωτ. Δημήτριος Λαπιδάκης, Ταμίας, ο Πρωτ. Ευάγγελος Γραμματικάκης, Μέλη ο Αρχιμ. Τιμόθεος Σαριδάκης, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Καστανός και ο Πρωτ. Ανδρέας Κουναλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επάξια εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων