08/06/2019 08/06/2019 Την Πέμπτη 6 Ιουνίου το πρωί, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Αβρακόντε Οροπεδίου Λασιθίου, το βόρειο κλίτος του οποίου είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Σωτήρος. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο, επισημαίνοντας πως ο Χριστός, με την Ανάληψή Του επισφραγίζει την Ανάσταση και την Διδασκαλία Του, αλλά...
08 Ιουνίου, 2019 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 22:53

“Ο Χριστός με την Ανάληψη επισφραγίζει την Διδασκαλία του”

Διαδώστε:
“Ο Χριστός με την Ανάληψη επισφραγίζει την Διδασκαλία του”

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου το πρωί, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Αβρακόντε Οροπεδίου Λασιθίου, το βόρειο κλίτος του οποίου είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Σωτήρος.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο, επισημαίνοντας πως ο Χριστός, με την Ανάληψή Του επισφραγίζει την Ανάσταση και την Διδασκαλία Του, αλλά και όλες τις υποσχέσεις που δίδει στους ανθρώπους κατά τα ρήματα του Ευαγγελίου Του. Κατά την άνοδό Του εις τους ουρανούς ευλογεί τους Μαθητές Του και τους λέγει να κάνουν υπακοή, να επιστρέψουν στα Ιεροσόλυμα και να περιμένουν εκεί την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος.

Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε ο Αναληφθείς Κύριος να φωτίζει, να αγιάζει και να καθοδηγεί όλους μας, έτι δε περαιτέρω τους μαθητές που τις ημέρες αυτές διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων