02/12/2021 02/12/2021 Η τέταρτη κατά σειρά συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως το εσπέρας της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως. Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής και πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ιωάννης Πυργιωτάκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Οι αξίες στο σύγχρονο κόσμο»....
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 9:23

«Οι αξίες δεν διδάσκονται, βιώνονται»: Μήνυμα ζωής από τη Σχολή Γονέων της Μητρόπολης Πέτρας

Διαδώστε:
«Οι αξίες δεν διδάσκονται, βιώνονται»: Μήνυμα ζωής από τη Σχολή Γονέων της Μητρόπολης Πέτρας

Η τέταρτη κατά σειρά συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως το εσπέρας της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής και πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ιωάννης Πυργιωτάκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Οι αξίες στο σύγχρονο κόσμο».

Ο κ. Πυργιωτάκης επεσήμανε στην καθ’ όλα ωφέλιμη για τους ακροατές ομιλία του: «Οι αξίες δεν διδάσκονται, βιώνονται» και εξήγησε με παραδείγματα απλά και κατανοητά πώς οι πνευματικές και ηθικές αξίες μεταδίδονται από γενιά σε γενιά και γιατί αποτελούν εφαλτήριο για την ισόρροπη ανάπτυξη και την ομαλή λειτουργία υγιών κοινωνικών ομάδων και σχέσεων.

Ολόκληρη την ομιλία μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων