30/10/2020 30/10/2020 Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, όπου τέλεσε παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού κ. Εμμανουήλ Καζαμία, την Ορκωμοσία των νέων συνοριοφυλάκων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους νεοεισαχθέντες συνοριοφύλακες καλή εκπαίδευση και πάντοτε να προασπίζονται με...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 8:03

Ορκωμοσία νέων συνοριοφυλάκων στο Λασίθι

Διαδώστε:
Ορκωμοσία νέων συνοριοφυλάκων στο Λασίθι

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, όπου τέλεσε παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού κ. Εμμανουήλ Καζαμία, την Ορκωμοσία των νέων συνοριοφυλάκων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους νεοεισαχθέντες συνοριοφύλακες καλή εκπαίδευση και πάντοτε να προασπίζονται με αγάπη και υπευθυνότητα τα σύνορα της Πατρίδος μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων