13/10/2022 13/10/2022 Μεγάλη ήταν η προσέλευση στις Κατατακτήριες Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022. Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, παρουσία του Μητροπολίτου κ. Γερασίμου. Οι σπουδαστές που ταξίδεψαν από όλη την Κρήτη...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 13:16

Σπουδαστές από όλη την Κρήτη στις Κατατακτήριες Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Σπουδαστές από όλη την Κρήτη στις Κατατακτήριες Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στις Κατατακτήριες Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022.

Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, παρουσία του Μητροπολίτου κ. Γερασίμου.

Οι σπουδαστές που ταξίδεψαν από όλη την Κρήτη για να έλθουν στη Νεάπολη και να λάβουν μέρος στις ψαλμικές δοκιμασίες, απέδωσαν ποικίλους εκκλησιαστικούς ύμνους, καταβάλλοντας αξιόλογη προσπάθεια και καταφέρνοντας να καταταγούν επιτυχώς στην ανάλογη σπουδαστική τάξη.

Την Επιτροπή αποτελούσαν ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αντώνιος Πλαΐτης, Άρχων Υμνωδός της Αγίας και Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης, Άρχων Μαΐστωρ της Μ.τ.Χ.Ε., ο π. Γεώργιος Τζάβλας, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο π. Νεκτάριος Κιοστεράκης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής της Σχολής και ο κ. Γεώργιος Ψαρουδάκης, επίσης Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων