17/10/2019 17/10/2019 Το μεσημέρι της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, ο Σεβασμ. Ποιμενάρχης κ. Γεράσιμος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στην πόλη του Αγίου Νικολάου, όπου τέλεσε την Ορκωμοσία των επιλεχθέντων προς μετεκπαίδευση Ειδικών Φρουρών, παρουσία του Β΄ Αστυνομικού Διευθυντού Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Καζαμία. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η χάρις του Παναγάθου Θεού, με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2019 - 17:49

Στην ορκωμοσία των νέων Ειδικών Φρουρών ο Μητρ. Πέτρας

Διαδώστε:
Στην ορκωμοσία των νέων Ειδικών Φρουρών ο Μητρ. Πέτρας

Το μεσημέρι της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, ο Σεβασμ. Ποιμενάρχης κ. Γεράσιμος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στην πόλη του Αγίου Νικολάου, όπου τέλεσε την Ορκωμοσία των επιλεχθέντων προς μετεκπαίδευση Ειδικών Φρουρών, παρουσία του Β΄ Αστυνομικού Διευθυντού Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Καζαμία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η χάρις του Παναγάθου Θεού, με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου να ευλογεί την ζωή τους και να τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους έτσι ώστε να διακονήσουν επάξια και το Σώμα της Αστυνομίας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καζαμίας καλωσόρισε τους νέους Ειδικούς Φρουρούς στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας. «Με την συμπεριφορά, την στάση και τη δράση σας θα δημιουργήσετε την εικόνα του Σώματος προς την κοινωνία σε καθημερινή βάση», επεσήμανε ο κ. Καζαμίας και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων