17/03/2021 17/03/2021 Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκε χθες 16 Μαρτίου ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.Γεράσιμος, καταδεικνύοντας (όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας) την  καλή συνεργασία και η διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας. Στη συνάντηση που έγινε στο Ηράκλειο συζητήθηκαν λειτουργικά ζητήματα ιδρυμάτων της Μητρόπολης καθώς...
17 Μαρτίου, 2021 - 11:58

Στον Περιφερειάρχη Κρήτης ο Μητροπολίτης Πέτρας

Διαδώστε:
Στον Περιφερειάρχη Κρήτης ο Μητροπολίτης Πέτρας
Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκε χθες 16 Μαρτίου ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.Γεράσιμος, καταδεικνύοντας (όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας) την  καλή συνεργασία και η διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Στη συνάντηση που έγινε στο Ηράκλειο συζητήθηκαν λειτουργικά ζητήματα ιδρυμάτων της Μητρόπολης καθώς και ο σχεδιασμός που εκπονείται για αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών και την προοπτική δημιουργίας νέων.

Παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου Αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων