10/02/2022 10/02/2022 Το θέμα «Γάμος και Οικογένεια κατά τον Ιερό Χρυσόστομο» θα αναπτύξει ο Πανοσ. Αρχιμ. Τιμόθεος Παναγιωτάκης, Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τιμίου Σταυρού Βωσάκου, κατά την ομιλία του στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. Είναι χαρακτηριστικό ότι, η συνάντηση...
10 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2022 - 16:25

Σχολή Γονέων: «Γάμος και Οικογένεια κατά τον Ιερό Χρυσόστομο»

Διαδώστε:
Σχολή Γονέων: «Γάμος και Οικογένεια κατά τον Ιερό Χρυσόστομο»

Το θέμα «Γάμος και Οικογένεια κατά τον Ιερό Χρυσόστομο» θα αναπτύξει ο Πανοσ. Αρχιμ. Τιμόθεος Παναγιωτάκης, Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τιμίου Σταυρού Βωσάκου, κατά την ομιλία του στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, η συνάντηση αυτή, καθώς και οι επόμενες συναντήσεις της Σχολής Γονέων, δεν θα πραγματοποιούνται διά ζώσης, αλλά θα μεταδίδονται διαδικτυακά από τη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Facebook:

https://www.facebook.com/mitropoli.petras.herronisou/ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων