18/11/2021 18/11/2021 Η τρίτη κατά σειρά συνάντηση στην Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, ως συνέχεια των επίκαιρων ομιλιών στις οποίες εξετάζονται οι διαρκείς αλλοιώσεις που δέχεται ο θεσμός της οικογενείας στη σύγχρονη εποχή και παρέχονται προτάσεις...
18 Νοεμβρίου, 2021 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2021 - 15:05

Συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ι.Μ. Πέτρας για τις σχέσεις συζύγων και γονέων

Διαδώστε:
Συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ι.Μ. Πέτρας για τις σχέσεις συζύγων και γονέων

Η τρίτη κατά σειρά συνάντηση στην Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, ως συνέχεια των επίκαιρων ομιλιών στις οποίες εξετάζονται οι διαρκείς αλλοιώσεις που δέχεται ο θεσμός της οικογενείας στη σύγχρονη εποχή και παρέχονται προτάσεις και λύσεις προς επίρρωσή του.

Προσκεκλημένη ομιλητής ήταν η κα Ιουλία Κουδουμά, Νομικός, η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Σχέσεις συζύγων και γονέων». Η κα Κουδουμά προσέγγισε εύστοχα το θέμα της, αναλύοντας τους παράγοντες που έχουν καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση των διαφορετικών σχέσεων στις οποίες καλούνται να προσαρμοσθούν τα δύο φύλα –με την ιδιότητα του συζύγου και του γονέα αντίστοιχα. Στο πέρας της ομιλίας η ομιλήτρια έδωσε στο κοινό την ευκαιρία για συζήτηση και διάλογο, προτείνοντας παράλληλα τρόπους για την ομαλή –κατά το δυνατόν– μετάβαση από τη μία στην άλλη διάσταση του ζευγαριού.

Η ομιλία μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του Youtube της Ιεράς Μητροπόλεως. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων