07/04/2022 07/04/2022 Στις Ιερές Κατανυκτικές Ακολουθίες της Τετάρτης Ε΄ Εβδομάδος των Νηστειών που τελέσθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως μετείχε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος. Το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε των Ιερών Ακολουθιών του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας...
07 Απριλίου, 2022 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2022 - 9:54

Τετάρτη Ε΄ Εβδομάδος Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου

Διαδώστε:
Τετάρτη Ε΄ Εβδομάδος Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου

Στις Ιερές Κατανυκτικές Ακολουθίες της Τετάρτης Ε΄ Εβδομάδος των Νηστειών που τελέσθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως μετείχε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.

Το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε των Ιερών Ακολουθιών του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης χοροστάτησε στις Ιερές Ακολουθίες του Μικρού Αποδείπνου και εν συνεχεία του Μεγάλου Κανόνος, όπου μετά την τρίτη και την έκτη ωδή ανεγνώσθη ο βίος της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων