30/06/2021 30/06/2021 H Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση “Η Ελένη η Καινουργιοχωρίτισσα” του Μιχαήλ Διαλλινά (Διαλλινομιχάλη), που σκηνοθετεί η Ανδριάνη Γαλανού, σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης. Η θεατρική παράσταση εντάσσεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών...
30 Ιουνίου, 2021 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 19:28

Θεατρική Παράσταση από τη Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου

Διαδώστε:
Θεατρική Παράσταση από τη Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου

H Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση “Η Ελένη η Καινουργιοχωρίτισσα” του Μιχαήλ Διαλλινά (Διαλλινομιχάλη), που σκηνοθετεί η Ανδριάνη Γαλανού, σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης. Η θεατρική παράσταση εντάσσεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Πρώτη παράσταση στις 4 Ιουλίου. Δείτε το πρόγραμμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων