16/07/2020 16/07/2020 Στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων “Η Μεγάλη Παναγία” τελέστηκε εχθές, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, Όρθρος και Θεία Λειτουργία όπου παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.  Η Θ. Λειτουργία έγινε στο Κέντρο Φροντίδας που βρίσκεται στη θέση “Αγία Παρασκευή” Λατσίδας Μεραμβέλλου, για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων. Ο Διευθυντής κ. Νικόλαος Παπαδάκης και το...
16 Ιουλίου, 2020 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 21:12

Θεία Λειτουργία για τους ηλικιωμένους της Ι. Μητροπόλεως Πέτρας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους ηλικιωμένους της Ι. Μητροπόλεως Πέτρας

Στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων “Η Μεγάλη Παναγία” τελέστηκε εχθές, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, Όρθρος και Θεία Λειτουργία όπου παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος. 

Η Θ. Λειτουργία έγινε στο Κέντρο Φροντίδας που βρίσκεται στη θέση “Αγία Παρασκευή” Λατσίδας Μεραμβέλλου, για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων. Ο Διευθυντής κ. Νικόλαος Παπαδάκης και το νοσηλευτικό προσωπικό της καθ’ όλα εξοπλισμένης σύγχρονης δομής της Ιεράς Μητροπόλεως εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία του Σεβασμιωτάτου και τον ευχαρίστησαν για την φροντίδα που επιδεικνύει προς τους αναξιοπαθούντες, καθώς και για την μέριμνα και το προσωπικό ενδιαφέρον του για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων