27/05/2020 27/05/2020 Ψάλλοντας το “Δεύτε λάβετε Φως…” μετέδωσε το Άγιο φως στους πιστούς που είχαν προσέλθει στην Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος. «Το Φως του Κυρίου που στολίζει τις λαμπάδες...
27 Μαΐου, 2020 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 16:12

“Το Φως του Κυρίου είθε να φωτίζει και να αγιάζει τις καρδιές μας”

Διαδώστε:
“Το Φως του Κυρίου είθε να φωτίζει και να αγιάζει τις καρδιές μας”

Ψάλλοντας το “Δεύτε λάβετε Φως…” μετέδωσε το Άγιο φως στους πιστούς που είχαν προσέλθει στην Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.

«Το Φως του Κυρίου που στολίζει τις λαμπάδες μας είθε να φωτίζει και να αγιάζει τις καρδιές μας. Με τη ζεστασιά και τη θερμότητα του φωτός του Χριστού να πορευόμαστε στη ζωή μας και να ανακαλύπτουμε τον δρόμο που οδηγεί στη Βασιλεία των Ουρανών», ήταν το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας.

Παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Διοίκησης Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνος Καστελλιανάκης, ο Αντιδήμαρχος Νεαπόλεως κ. Κίμωνας Χουρδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νεαπόλεως κ. Ιωάννης Μηναδάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Γουλιδάκης.

Η Ιερά Αγρυπνία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων