08/01/2019 08/01/2019 Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκαν τα Θεοφάνεια. Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό τον εφημέριο και τον διάκονο του Ιερού Ναού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 9:54

Θεοφάνεια στην Ηγουμενίτσα

Διαδώστε:
Θεοφάνεια στην Ηγουμενίτσα

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκαν τα Θεοφάνεια. Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό τον εφημέριο και τον διάκονο του Ιερού Ναού.

6/1/2019 - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε εντός του Ιερού Ναού η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων. Στις ακολουθίες παρέστησαν οι βουλευτές του νομού, ο αντιπεριφεριάρχης Θεσπρωτίας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας με την συνοδεία τους και πλήθος πιστών.

Μετά το πέρας των ακολουθιών στο παλαιό λιμάνι της Ηγουμενίτσας τελέσθηκε Μέγας αγιασμός και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού όπου νέοι βούτηξαν να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

6/1/2019 - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης κ.κ.Τίτος ευχήθηκε υγεία, καλή χρονιά και πλούσια την ευλογία του επιφανέντος Χριστού σε όλους.

6/1/2019 - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων