01/10/2018 11/10/2018 Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ των 49 εκτελεσθέντων προκρίτων της πόλεως της Παραμυθιάς από τα Στρατεύματα Κατοχής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, παρουσία της Αυτού Εξοχότητος του...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:38

Ι.Μ. Παραμυθίας: Εκδήλωση μνήμης παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Ι.Μ. Παραμυθίας: Εκδήλωση μνήμης παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ των 49 εκτελεσθέντων προκρίτων της πόλεως της Παραμυθιάς από τα Στρατεύματα Κατοχής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, παρουσία της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Η μετάβαση των επισήμων έγινε εν πομπή πεζή στο Μνημείο των 49 προκρίτων όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων παρατέθηκε γεύμα από την Δήμαρχο Σουλίου προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων