02/10/2018 11/10/2018 Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με την ευλογία και την συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Ξάνθης κ. Παντελεήμονος , από την 24η έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2018 , η προσκυνηματική ιεραποδημία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με μια ομάδα Σαράντα προσκυνητών και με οργανωτή της ομάδας , τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Κυριαζόπουλο και...
02 Οκτωβρίου, 2018 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:35

Εκδρομή στα Ιεροσόλυμα από την Ι.Μ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Εκδρομή στα Ιεροσόλυμα από την Ι.Μ. Ξάνθης

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με την ευλογία και την συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Ξάνθης κ. Παντελεήμονος , από την 24η έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2018 , η προσκυνηματική ιεραποδημία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με μια ομάδα Σαράντα προσκυνητών και με οργανωτή της ομάδας , τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Κυριαζόπουλο και συνοδούς τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αντώνιο Βούλκο και τον π. Ιωάννη Παπαχρυσοβέργη , στα πανάγια χώματα τα οποία γεννήθηκε , έζησε, δίδαξε , θαυματούργησε και αναστήθηκε για την δική μας σωτηρία , ο Λυτρωτής μας Χριστός.

Αρχηγός της αποστολής  και οδηγός ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος.

Κατά την επίσκεψη στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων η αποστολή έγινε δεκτή από την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη των Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο ο Γ΄.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων