14/09/2021 14/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος τέλεσε χθες, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε σχολεία της Παραμυθιάς, παρουσία του Δημάρχου Σουλίου κυρίου Ιωάννη Καραγιάννη,της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κυρίας Σταυρούλας Μπραΐμη-Μπότση και λοιπών τοπικών αρχών. Στις 9.00 π.μ. τέλεσε τον Αγιασμό στο...
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 13:48

Αγιασμούς σε σχολεία της Παραμυθιάς τέλεσε ο Μητροπολίτης Τίτος

Διαδώστε:
Αγιασμούς σε σχολεία της Παραμυθιάς τέλεσε ο Μητροπολίτης Τίτος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος τέλεσε χθες, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε σχολεία της Παραμυθιάς, παρουσία του Δημάρχου Σουλίου κυρίου Ιωάννη Καραγιάννη,της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κυρίας Σταυρούλας Μπραΐμη-Μπότση και λοιπών τοπικών αρχών.

Στις 9.00 π.μ. τέλεσε τον Αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς και ευχήθηκε σε μαθητές, δασκάλους και γονείς καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.

Στις 10.00 π.μ. τέλεσε τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς όπου είχε και πάλι την ευκαιρία να απευθύνει προς τους μαθητές τις πατρικές του ευχές για την απαρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειας τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων