29/09/2020 29/09/2020 Όρθρος και Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, τελέσθηκε σήμερα το πρωί (Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020), ημέρα μνήμης της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Δονάτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ των 49 εκτελεσθέντων προκρίτων...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 12:43

Ανακομιδή λειψάνων Αγίου Δονάτου & Μνήμη 49 προκρίτων Παραμυθίας

Διαδώστε:
Ανακομιδή λειψάνων Αγίου Δονάτου & Μνήμη 49 προκρίτων Παραμυθίας

Όρθρος και Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, τελέσθηκε σήμερα το πρωί (Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020), ημέρα μνήμης της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Δονάτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ των 49 εκτελεσθέντων προκρίτων της πόλεως της Παραμυθίας από τα Στρατεύματα Κατοχής.

Εν συνεχεία ακολούθησε πομπή προς το Μνημείο των εκτελεσθέντων όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη Δέηση παρουσία των αρχών της πόλεως και των συγγενών αυτών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων