15/08/2022 15/08/2022 Κατά την εορτή Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλακίου τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, πλαισιωμένου από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Νίκου, Εφημέριος του Ιερού...
15 Αυγούστου, 2022 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 13:25

Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ι.Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλακίου

Διαδώστε:
Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ι.Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλακίου

Κατά την εορτή Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλακίου τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, πλαισιωμένου από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Νίκου, Εφημέριος του Ιερού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας από του ιερού βήματος ευχήθηκε έτη πολλά στους πιστούς και στις οικογένειες τους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες της σημερινής ημέρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων