01/12/2023 01/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Σεραπίων πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σουλίου την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε όλα τα γραφεία και γνωρίστηκε με τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά, ευχόμενοί του για τα νέα του καθήκοντα και καλωσορίζοντάς τον στην Παραμυθιά, έδρα της Ιεράς Μητρoπόλεως....
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 20:15

Επίσκεψη Μητροπολίτη Παραμυθίας στο Δημαρχείο Σουλίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Παραμυθίας στο Δημαρχείο Σουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Σεραπίων πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σουλίου την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε όλα τα γραφεία και γνωρίστηκε με τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά, ευχόμενοί του για τα νέα του καθήκοντα και καλωσορίζοντάς τον στην Παραμυθιά, έδρα της Ιεράς Μητρoπόλεως.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου με τον ίδιο και τους Αντιδημάρχους και ακολούθησε συζήτηση για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος Δήμου και Εκκλησίας και όχι μόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων