03/01/2023 03/01/2023 Τις ευχές του για το νέο έτος 2023 στέλνει ο Μητροπολίτης κ. Τίτος προς τους ευλαβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας, τους ενταύθα και μακράν ευρισκομένους. “Στην αρχή αυτού του χρόνου, επι­θυμώ να σας απευθύνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές πατρικές μου ευχές, για μια πορεία ευλογημένη από τον Θεό, η οποία,...
03 Ιανουαρίου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2023 - 10:44

Για το νέο έτος ευχήθηκε ο Παραμυθίας Τίτος

Διαδώστε:
Για το νέο έτος ευχήθηκε ο Παραμυθίας Τίτος

Τις ευχές του για το νέο έτος 2023 στέλνει ο Μητροπολίτης κ. Τίτος προς τους ευλαβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας, τους ενταύθα και μακράν ευρισκομένους.

“Στην αρχή αυτού του χρόνου, επι­θυμώ να σας απευθύνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές πατρικές μου ευχές, για μια πορεία ευλογημένη από τον Θεό, η οποία, μαζί με τις δικές σας προσπάθειες, θα είναι δημιουργική, χαρούμενη και γεμάτη από πνευματι­κούς καρπούς”, αναφέρει.

“Είναι όντως οι δυσκολίες πάρα πολλές, ιδιαίτερα στην πατρίδα μας αυτή την περίοδο, αλλά μέσα από ένα αγώνα με πίστη στον Θεό, θάρρος και πεποίθηση, θα καταφέρουμε και πάλι, όπως πάντοτε, να βγούμε νικητές στην ζωή, και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, να γίνει πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο”, ευχήθηκε.

“Με αυτή την βεβαία ελπίδα, εύχομαι σε όλους, ευλογημένο και χαρούμενο, το νέο έτος 2023”, κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων