28/04/2020 28/04/2020 Κεκλεισμένων των θυρών θα τιμήσει η Παραμυθιά φέτος τον πολιούχο της Άγιο Δονάτο, λόγω των περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.  “Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς ενημερώνει τους πιστούς ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση του κορωνοΐου, την Τετάρτη 29...
28 Απριλίου, 2020 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2020 - 15:40

Κεκλεισμένων των θυρών θα τιμήσει τον Πολιούχο της η Παραμυθιά

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών θα τιμήσει τον Πολιούχο της η Παραμυθιά

Κεκλεισμένων των θυρών θα τιμήσει η Παραμυθιά φέτος τον πολιούχο της Άγιο Δονάτο, λόγω των περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 

“Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς ενημερώνει τους πιστούς ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση του κορωνοΐου, την Τετάρτη 29 Απριλίου θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός στις 7,00 μμ και την Πέμπτη 30 Απριλίου στην εορτή του πολιούχου Αγίου Δονάτου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία εις μνήμη του Αγίου μας, κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με το απαραίτητο προσωπικό του Ιερού Ναού”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων