07/01/2021 07/01/2021 Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκαν τα Θεοφάνεια και εφέτος στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Το πρωί της Τετάρτης τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας,...
07 Ιανουαρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2021 - 21:51

Μητρ. Παραμυθίας: “Η ευλογία του επιφανέντος Χριστού να είναι πλούσια”

Διαδώστε:
Μητρ. Παραμυθίας: “Η ευλογία του επιφανέντος Χριστού να είναι πλούσια”

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκαν τα Θεοφάνεια και εφέτος στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το πρωί της Τετάρτης τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό, τους εφημέριους και τον διάκονο του Ιερού Ναού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε εντός του Ιερού Ναού η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας κ.Τίτος ευχήθηκε υγεία, καλή χρονιά και πλούσια την ευλογία του επιφανέντος Χριστού σε όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων