24/04/2022 24/04/2022 Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα το πρωί, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης. Στον Εσπερινό παρέστησαν ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κυρία Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση...
24 Απριλίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 19:34

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Μητρόπολη Παραμυθίας

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Μητρόπολη Παραμυθίας

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα το πρωί, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης.

Στον Εσπερινό παρέστησαν ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κυρία Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση και πιστοί τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μοίρασε κόκκινα αυγά ευχόμενος προς όλους Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων